CADA PERSONA UN TEMPS DIFERENT

No som tots iguals, i per tant no tots necessitem el mateix. A Òptica Conejero ens agrada oferir un servei optomètric personalitzat, i per tant, la durada dependrà de cada cas,

PERSONALITZAT

Com la teva genètica i el teu estil de vida és únic, t’oferim un examen fet a mida on si s’escau valorarem proves complementàries que ens ajudin a entendre la teva visió.

GRATUÏT SI COMPRES UNA ULLERA

L’examen s’inclou si et fas una ullera amb nosaltres.
Si no, el cost d’aquest servei professional és de 25 €
(a descomptar en la compra d’ulleres en els 3 mesos consecutius).

CADA ULL ÉS UN MÓN

L’ull és un òrgan sensible i exigent, i el nostre paper com el teu optometrista de capçalera, és vetllar per la teva salut ocular. Som optometristes comportamentals, així que a més a més de procurar-te el màxim de visió, el nostre objectiu és valorar els teus canvis visuals i prevenir l’aparició de problemes associats a l’estil de vida.

Això ho aconseguim gràcies a un examen visual personalitzat on, si escau, valorem altres qualitats de la visió a més a més de l’agudesa visual. A vegades un problema en la binocularitat (el treball dels dos ulls alhora) o en l’acomodació (sistema d’enfocament) poden ser els causants de símptomes visuals que erròniament associem amb una graduació mal ajustada.

L’ergonomia i l’ higiene visual són primordials en aquest món de visió pròxima que vivim en l’actualitat. L’excés de l’ús de dispositius electrònics i de tasques de proximitat (lectura, escriptura…) afavoreixen a l’esgotament i la fatiga visual. La prevenció i l’educació visual són, per nosaltres, valors primordials a l’hora de l’elecció de la ullera per què… Val més prevenir que curar!

1 Comments

Pingbacks And Trackbacks

  1. WP Notify