Òptica Conejero

logotip-opticaconejero
ÒPTICA CONEJERO

TERÀPIA VISUAL

AJUDEM A MADURAR EL SISTEMA VISUAL DELS TEUS FILLS

Durant el procés de maduració del sistema visual, es desenvolupen el que anomenem «habilitats visuals». A vegades, és possible que aquest creixement es vegi alterat per l’aparició d’una ametropia (és a dir, graduació), o una causa orgànica o asimetria entre els dos ulls.

Per això, és necessari el diagnòstic precoç mitjançant un examen visual infantil exhaustiu, abans dels 6 anys d’edat.

Així doncs, la Teràpia Visual consistex en la pràctica d’exercicis visuals personalitzats per tal de corregir o millorar determinades disfuncions específiques de la visió.

DIFICULTATS D'APRENENTATGE

Si es troben habilitats visuals que intercedeixin negativament en l’aprenentatge és possible resoldre-les amb la teràpia visual.

DE 45 MIN A 1 HORA

Els nostres terapeutes reforçaran el sistema mitjançant exercicis dinàmics i divertits que agilitzaran i normalitzaran el comportament visual.

PARES INFORMATS

Ens és de gran importància que els pares o tutosr coneguin l’abast de l’afectació amb conseqüent reforç de la teràpia a casa o amb altres professionals de la salut.

MILLORA LA SEVA QUALITAT DE VIDA AMB LA TERÀPIA VISUAL

És molt important fer teràpia als infants que presenten problemes de lectoescriptura, persones que pateixen molèsties i fatiga visual, estrabisme, miopia infantil i adolescent i en general a totes aquelles persones que no troben comoditat amb la seva tasca visual diària. Amb aquest reforç és possible millorar la qualitat de la visió a molts nivells. Entre d’altres: la percepció Binocular, “l’ull gandul”, el desenvolupament de la miopia, les habilitats de lectura i grafia, les molèsties de mal de cap i fatiga visual…

optica-conejero-terapia-visual

DEMANA CITA AMB NOSALTRES!

Escull la teva Òptica Conejero més propera i demana cita amb nosaltres!