Òptica Conejero

logotip-opticaconejero
ÒPTICA CONEJERO

CONTACTOLOGIA

CADA PERSONA ÉS ÚNICA, I CADA ULL TAMBÉ: UNA LENT DE CONTACTE FETA NOMÉS PER A TU

Les lents de contacte són una manera efectiva, ràpida i segura de compensar la teva graduació sense ulleres. De fet, molts usuaris noten una millora de la qualitat òptica quan passen de portar ulleres a portar lents de contacte. Això és degut al fet que les lents oftàlmiques (el que anomenem vidres) tenen uns defectes de qualitat de visió per culpa de limitacions físiques associades a la fabricació. Per això, és altament recomanable, l’ús de lents de contacte en casos de graduacions altes i diferències de més de 1.5 D de graduació d’un ull a l’altre.

A Òptica Conejero som especialistes en lents de contacte de tot tipus, i també especials per tal de poder corregir ulls que es trobin afectats per algunes malalties: des de queratocons, a còrnies postcirurgia de làser. 

SATISFACCIÓ I COMODITAT

Busquem la millor opció que t'ofereixi la màxima comoditat i satisfacció visual, depenent de les teves necessitats i estil de vida.

FETES A MIDA

Cada mida, sensibilitat, forma, graduació… és diferent. I per tant el teu ull és únic! Fes-li una lent de contacte només per a ell.

TOT TIPUS DE LENTS

No saps quin tipus de lent és la més adequada per a tu? Els nostres especialistes t'assessoraran sobre quin és el tipus que més et convé!

ADAPTEM TOT TIPUS DE LENTS DE CONTACTE

  • Ortoqueratologia (Orto-k).
  • Lents de contacte multifocals.
  • Lents de contacte esclerals.
  • Lents de contacte convencionals (diàries, mensuals…)
optica-conejero-contactologia

DEMANA CITA AMB NOSALTRES!

Escull la teva Òptica Conejero més propera i demana cita amb nosaltres!