Òptica Conejero

logotip-opticaconejero

Les lentilles esclerals han sorgit com una opció innovadora que ofereix una sèrie d’avantatges significatius sobre altres formes de correcció, com les ulleres o les lents de contacte convencionals. Avui al blog d’Òptica Conejero us expliquem els principals beneficis d’aquestes lents i com poden transformar la vostra experiència visual.

optica-conejero-lents-esclerals

Cobertura total de la superfície ocular

Un dels principals avantatges de les lents esclerals és el seu disseny que cobreix completament la còrnia i part de l’escleròtica de l’ull. Aquesta característica proporciona una major estabilitat i comoditat en comparació amb les lents de contacte convencionals, que descansen només sobre la còrnia. 

A més, la cobertura total de la superfície ocular pot ajudar a corregir irregularitats corneals. Com les trobades en el queratocon, proporcionant una visió més clara i nítida.

Major comoditat i estabilitat

A causa del seu disseny personalitzat i al fet que no fan contacte directe amb la còrnia, les lents esclerals solen ser més còmodes de portar durant períodes prolongats. Això les fa ideals per a persones amb ulls sensibles o que experimenten molèsties amb les lents de contacte convencionals. 

Permeten una millor visió

Aquestes lents són capaces de fer front a les irregularitats corneals d’una manera fàcil i segura. Això permet que persones amb trasplantaments de còrnia, queratocons, altes graduacions o altres condicions, puguin rehabilitar la seva visió, en alguns casos fins al 100%.

Protecció visual addicional

Com hem comentat, les lents esclerals cobreixen tota la superfície ocular, per tant, proporcionen una capa addicional de protecció contra elements externs com la pols, el pol·len o els irritants ambientals.  Això pot ser especialment beneficiós per a persones que viuen en entorns secs, així com per a aquelles que tenen una major sensibilitat ocular a causa de condicions com la síndrome d’ull sec.

Aquests només són alguns dels nombrosos beneficis que poden aportar les lentilles esclerals. Si estàs buscant una solució de correcció visual que combini rendiment i comoditat, les lents esclerals són l’opció perfecta per a tu! Demana cita a la nostra òptica a Girona!