PER USUARIS INSATISFETS

Has intentat portar lentilles i no has acabat d’anar bé? Potser la lentilla que utilitzes és gran/petita per tu i fa que et sigui incòmode.

FETES A MIDA

Cada mida, sensibilitat, forma, graduació… és diferent. I per tant el teu ull és únic! Fes-li una lentilla només per a ell.

NO A LA LLUM NOCIVA

Dintre de la personalització segons l’estil de vida, aquestes lentilles tenen el valor afegit de poder filtrar l’UV i/o la llum blava.

UNA LENT DE CONTACTE FETA NOMÉS PER A TU

Cada persona és única i cada ull també… i si tens un ull una mica diferent de la majoria pot ser la raó per la qual mai hagis acabat d’anar del tot bé amb les teves lentilles. Si la lentilla et va gran, pot ser que et sigui incòmode perquè es mogui en excés, o al contrari si és petita, pot no moure’s de manera suficient i per tant comprometre el benestar ocular. Òptica Conejero treballa amb el fabricant de lentilles a mida Mark’ennovy per tal de poder-te oferir una lentilla feta només per a tu. A més a més, aquestes lentilles permeten filtrar llums nocives com pot ser l’UV o la llum blava (de dispositius electrònics). D’aquesta manera t’asseguraràs de fer el millor per al teu ull!

A més a més també treballem lents especials per tal de poder corregir ulls que es trobin afectats per algunes malalties. Des de queratocons a còrnies postcirurgia de làser, l’adaptació de lentilles fetes a mida mitjançant l’estudi topogràfic de la còrnia, pot fer que milloris dràsticament la teva funcionalitat visual. Pregunta als nostres professionals de la visió sense cap compromís si creus que podem ajudar-te a veure-hi millor!