1 HORA

Examen de totes les habilitats visuals dividit en dues parts: valoració del sistema visual i test de habilitats visuo-motores i visuo-perceptives.

PROBLEMES D’APRENENTATGE

Prestem especial atenció a la valoració de les habilitats implicades en la lecto-escriptura per determinar dificultats en l’aprenentatge.

TERÀPIA VISUAL

En cas que fos necessari, suport per al reforç de la maduració del sistema visual mitjançant exercicis de teràpia visual.

VALORACIÓ DE LA MADURESA DEL SISTEMA VISUAL

Quan naixem els nostres ulls i el nostre cervell no es troben sincronitzats. A mesura que anem rebent diferents estímuls, el nostre sistema visual va agafant forma. I no només es connecten els nostres ulls amb l’escorça visual…Sinó que també amb altres parts del cos! Com per exemple amb les mans.

Així doncs a mesura que creixem va madurant el nostre sistema visual. D’aquesta manera podem assolir tasques més complexes que veure-hi. Alguns exemples són el desenvolupament de la lateralitat i la dominància, la coordinació ocular i oculo-manual i la visió 3D . Per això es recomana fer sempre la primera revisió optomètrica abans dels 6 anys. Moltes d’aquestes habilitats es troben involucrades en tasques escolars.

A vegades un defecte en el desenvolupament visual pot ocasionar una disminució en el rendiment escolar. Molt sovint aquests problemes vénen acompanyats de simptomatologia: mal de cap, esgotament, visió borrosa…

A Òptica Conejero trobaràs a l’Amelia Conejero, especialista amb una trajectòria de més de 25 anys en visió i teràpia infantil, que et podrà assessorar sobre els ulls del teu fill/a.