Òptica Conejero

logotip-opticaconejero

[vc_row css=».vc_custom_1467821780360{margin-bottom: 85px !important;padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #8ec8c5 !important;}» el_class=»vertical-align-middle»][vc_column width=»1/3″][zo_fancybox_single icon_type=»linearicons» icon_linearicons=»lnr-eye» title_item=»OPTIMITZACIÓ VISUAL» zo_fancybox_style=»large» description_item=»Per al disseny de les lents s’utilitza un sistema de ponderació que prioritza les tasques visuals més rellevants.
» zo_template=»zo_fancybox_single.php»][/vc_column][vc_column width=»1/3″][zo_fancybox_single icon_type=»linearicons» icon_linearicons=»lnr-smile» title_item=»MILLOR ERGONOMIA» zo_fancybox_style=»large» description_item=»En la fabricació d’aquestes lents es té en compte la teva postura corporal en relació a la distància de treball necessària.» zo_template=»zo_fancybox_single.php»][/vc_column][vc_column width=»1/3″][zo_fancybox_single icon_type=»linearicons» icon_linearicons=»lnr-laptop-phone» title_item=»FILTRES DE PROTECCIÓ» zo_fancybox_style=»large» description_item=»Possibilitat d’incrementar la protecció afegint filtres per a la llum blava (pantalles) o a la llum ultraviolada (exterior).» zo_template=»zo_fancybox_single.php»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=»vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-10 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10″][vc_row_inner css=».vc_custom_1470240610470{margin-bottom: 55px !important;}»][vc_column_inner][vc_custom_heading text=»QUE SIGUI LA ULLERA LA QUE TREBALLI PER TU» font_container=»tag:h2|font_size:26px|text_align:center|line_height:60px» use_theme_fonts=»yes»][vc_column_text]

Són moltes les persones que porten progressius i es queixen de molèsties visuals i físiques durant o fins i tot després de la jornada laboral. Un exemple n’és el treball d’oficina, on són necessàries principalment la distància d’ordinador (mitja) i de paper (pròxima). Tenint en compte que en una lent progressiva aquestes potències es troben en la meitat inferior, sovint és necessari l’elevació de la barbeta per a trobar l’enfocament adequat. El manteniment perllongat d’aquesta postura de cap suposa dolor cervical i esgotament en gran part dels usuaris.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_single_image image=»4876″ img_size=»full»][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_single_image image=»4878″ img_size=»full»][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_single_image image=»4880″ img_size=»full» alignment=»center» css=».vc_custom_1488964931104{margin-top: 0px !important;}»][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=».vc_custom_1470240547096{margin-top: 55px !important;margin-bottom: 55px !important;}»][vc_column_inner][vc_column_text]

Oi que no fem servir les mateixes sabates per anar a alta muntanya que per anar ala bora del mar? Doncs en aquest cas és el mateix, l’ús d’una eina especifica de treball en tasques que requereixin moltes hores seguides, millorarà de manera important el rendiment i la comoditat de la persona.

Aquestes lents són altament recomanables en oficis com el de transportista/xòfer, joier, dentista, estudiant o qualsevol que suposi l’ús d’ordinador entre d’altres.

A més a més és possible protegir al màxim els teus ulls amb els antireflectants d’última generació que actuen com a filtres de llum específics. Existint diferents opcions per a la llum exterior (UV i polaritzats) i interior (LED o llum blava).

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_btn title=»Tornar al llistat» button_type=»btn btn-primary» align=»right» i_icon_fontawesome=»fa fa-angle-left» link=»url:https%3A%2F%2Fwww.opticaconejero.es%2Fnova%2Fserveis%2F|||» add_icon=»true»][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]