OPTIMITZACIÓ VISUAL

Per al disseny de les lents s’utilitza un sistema de ponderació que prioritza les tasques visuals més rellevants.

MILLOR ERGONOMIA

En la fabricació d’aquestes lents es té en compte la teva postura corporal en relació a la distància de treball necessària.

FILTRES DE PROTECCIÓ

Possibilitat d’incrementar la protecció afegint filtres per a la llum blava (pantalles) o a la llum ultraviolada (exterior).

QUE SIGUI LA ULLERA LA QUE TREBALLI PER TU

Són moltes les persones que porten progressius i es queixen de molèsties visuals i físiques durant o fins i tot després de la jornada laboral. Un exemple n’és el treball d’oficina, on són necessàries principalment la distància d’ordinador (mitja) i de paper (pròxima). Tenint en compte que en una lent progressiva aquestes potències es troben en la meitat inferior, sovint és necessari l’elevació de la barbeta per a trobar l’enfocament adequat. El manteniment perllongat d’aquesta postura de cap suposa dolor cervical i esgotament en gran part dels usuaris.

Oi que no fem servir les mateixes sabates per anar a alta muntanya que per anar ala bora del mar? Doncs en aquest cas és el mateix, l’ús d’una eina especifica de treball en tasques que requereixin moltes hores seguides, millorarà de manera important el rendiment i la comoditat de la persona.

Aquestes lents són altament recomanables en oficis com el de transportista/xòfer, joier, dentista, estudiant o qualsevol que suposi l’ús d’ordinador entre d’altres.

A més a més és possible protegir al màxim els teus ulls amb els antireflectants d’última generació que actuen com a filtres de llum específics. Existint diferents opcions per a la llum exterior (UV i polaritzats) i interior (LED o llum blava).