TOT TIPUS DE LENTILLES

Posa’t en contacte i els nostres professionals t’assessoraran sobre quin és el tipus de lentilla i de reemplaç que et convé.

SATISFACCIÓ I COMODITAT

A les proves podràs testar diferents materials o tipus d’ús si és necessari per a buscar la màxima comoditat i satisfacció visual.

REVISIONS GRATUÏTES

Revisions bianuals gratuïtes per als nostres clients i prova de lentilles de franc amb la compra d’un parell d’ulleres de vista*.

NO PATEIXIS MÉS AMB LES TEVES LENTILLES!

Les lents de contacte són una manera efectiva, ràpida i segura de compensar la teva graduació sense ulleres. De fet, molts usuaris noten una millora de la qualitat òptica quan passen de portar ulleres a portar lentilles. Això és degut al fet que les lents oftàlmiques (el que anomenem vidres) tenen uns defectes de qualitat de visió per culpa de limitacions físiques associades a la fabricació (material, retallat…). Per això, és altament recomanable, l’ús de lentilles en casos de graduacions altes i diferències de més de 1.5 D de graduació d’un ull a l’altre.

Un problema molt habitual actualment són les molèsties al final del dia amb l’ús de lentilles. Sovint els usuaris experimenten picors, sensació de sorra, ulls vermells o la sensació que es noten les lentilles. Això passa perquè la capa d’aigua (llàgrima natural) que ha de cobrir la lentilla no és adequada (per culpa d’ús de pantalles, hormones…) o bé no es porta bé amb el material de la lentilla.

Si et sents així, vine a Òptica Conejero i podràs provar diferents materials o tipus de lents de contacte per saber si existeix la possibilitat de millorar la teva satisfacció. També podrem assessorar-te sobre la manipulació i el tipus adequat de neteja per cada cas. No pateixis més quan portis les teves lentilles!

*No inclòs a les ulleres de promoció