ORTOQUERATOLOGIA

Correcció i prevenció de l’augment de la miopia mitjançant lents d’ús nocturn. Després és possible veure-hi sense cap mena d’ajuda durant el dia.

MÈTODE ÒPTIC MÉS EFICAÇ

És la millor manera òptica de prevenir l’augment de miopia, per devant de l’ús de lents de contacte convencionals o d’ulleres.

ALTERNATIVA A LA CIRURGIA

Actualment és la millor opció per a les persones que no vulguin sotmetre’s a cirurgia dels ulls però necessiten una bona visió sense ulleres ni lentilles.

VEURE-HI SENSE ULLERES NI LENTILLES ÉS POSSIBLE

L’Orto-K és un mètode de l’eliminació i prevenció de la miopia mitjançant l’ús d’unes lents rígides a la nit. S’ha demostrat científicament com el mètode òptic més eficaç, i es basa en l’adaptació d’una lentilla que modela la teva còrnia mentre dorms gràcies a una geometria específica. Això et permet tindre una bona visió sense l’ús d’ulleres o lentilles i és molt útil en nens (per la prevenció d’augment de la miopia), per a persones no candidates a cirurgia refractiva (per una còrnia prima) i per a esportistes o professionals amb exigències visuals (bombers, cossos de seguretat…).

Tot i tractar-se d’un tractament reversible i segur no tothom és un bon candidat per a aquest tipus de tractament. Al nostre centre podem realitzar-te un estudi optomètric i cornial per valorar la viabilitat de les lents, sent possible fins i tot encarregar unes lents per provar. És necessari un seguit de visites i controls periòdics per a garantir una adaptació adequada.